Benvinguts a la Web de la FALLA AVINGUDA 18 DE JULIOL

               PRESIDENT 2022                               FALLERA MAJOR 2022                     PRESIDENT  INFANTIL  2022      FALLERA MAJOR INFANTIL 2022

          JAVIER BOIX GÓMEZ                               SILVIA MERINO VIDAL                     VICENT GIMÉNEZ MANCEBO              NAGORE MULET CLAVER

             MISSATGE DEL PRESIDENT

 

Bona vesprà,

En primer lloc, donar-vos a tots les GRÀCIES per formar part de la comissió en un any tan complicat com el que tenim per davant.

Com bé sabeu no serà un any normal, les incertesa amb què iniciarem este exercici continua. Encara no sabem quins actes podran realitzar-se, però estic segur que aquells que pogam realitzar comptarem amb tot el vostre suport i farem que les Falles 2021 siguen igual o més especials si cap.

Es tracta d'una any diferent, fem d'ell un any màgic, principalment per a les nostres falleres majors i el nostre president infantil. Que la il·lusió amb què van iniciar esta aventura no decaiga sinó tot al contrari. Fem que siga un any especial per a ells i per a tots nosaltres.

En els pròxims dies vos informarem quin dia obrirem el cau per fer una reunió informativa sobre l’actual situació.

Com vos he dit a l'inici, MOLTES GRÀCIES i amunt la Falla av. 18 de juliol!!!💪🏻👏🏻

 

 

 

 


NOTÍCIES


Volver al resumen

30/04/2022

Nomenament per a les falles 2023 dels nostres representants infantils i a la nostra FM

Ahir va tindre lloc una reunió molt esperada per dos famílies de la nostra falla. Però citant paraules textuals del nostre president "tot el que costa val" i els nostres representants de les falles 2020-2022 ho poden corroborar... En primer lloc férem entrega dels quadres del 2022 a les nostres FM's i amb molta melancolia ens van dedicar unes paraules Silvia, Nagore i Vicent. A més la nostra FM 2022 va fer entrega a la falla de una meravellosa foto de tota la comissió, en nom d'aquesta... Moltes gràcies Silvia! I per fi el moment tant esperat, el nomenament per a les falles 2023 dels nostres representants infantils i a la nostra FM, esta comissió sols pot tindre bones paraules per als 3, a més ben orgullosos podem dir que els hem vist nàixer i créixer al nostre Cau Faller. Adriana i Marc duen sang fallera per les seues venes i estem segurs que estaran a la altura de representar a la nostra falla, ixes caretes que feien ahir ho confirmaven. I Esther seràs una Fallera Major meravellosa ja que has viscut la festa josefina junt als teus des de sempre!!. Sols ens queda donar l'enhorabona a Esther, Adriana i Marc i a les seus famílies, desitjar que disfruteu del vostre regnat i de la vostra falla!!! Que arranquen les falles 2023!!!

 nous representants.jpg


Volver al resumen


 

 
Programa de falles
Programa detallat de les falles
PROGRAMA_FALLES.pdf (1.07MB)
Programa de falles
Programa detallat de les falles
PROGRAMA_FALLES.pdf (1.07MB)